Sivut

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Bye Mandu: Southern girl (2014)

Bye Mandu on helsinkiläinen indie rock -yhtye, joka on tehnyt Southern girl -biisin.
Kappale kiskaisee mukaansa jo ensi tahdeilla. Tässä on hyvänmielen fiilistä, svengaavaa tempoa, hieno sovitus ja hyvin rakennettu kertosäe, joka jää helposti päähän soimaan. Huomasin jo muutaman kuuntelukerran jälkeen hyräileväni melodian mukana. Southern girl on tyylikäs biisi, joka on tuotettu huolella, ja johon on tehty tyylikäs musiikkivideo. Biisi (ja video) on selkeä, raikas ja voisin aivan hyvin kuvitella tämän valtaamassa radioaaltoja. Rehellistä musiikkia, joka pistää pakostakin jalan tapsuttamaan tahtia ja sormet tanssimaan vaikkapa auton ratilla. On muuten sellainen biisi, joka kerta kaikkiaan on pakko pyöräyttää pari kertaa alusta ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen. Mitäpä tähän oikeastaan muuta lisäämään? Puhukoon musiikki puolestaan, sillä vaikutuksen tämä totisesti teki.



Yhtye löytyy totta kai myös Facebookista.

P.S. Bandcamp-sivuilta löytyy muutama biisi lisää. Oli pakko kuunnella nekin tämän innoittamana ja biisit soljuvat korviin oikein mukavasti. Tykästyin heti myös Slip away -kipaleeseen. Tunnelmasta täytyy antaa täysi kymppi! Kannattaa pistää tämän yhtyeen nimi muistiin, sillä tästä varmasti kuullaan vielä, koska potentiaalia löytyy vaikka naapurillekin jaettavaksi.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielikuvituksen melodiat lopettaa

Mielikuvituksen melodiat lopettaa. Aloitin levyarvioiden tekemisen vuoden 2005 tienoilla, vaikka tämä blogi onkin paljon nuorempi eli melkei...